Over ons

Aangenaam, wij zijn KEMBIT!

Ontdek meer

Anders dan anderen

IT is voor KEMBIT geen doel op zich, maar een middel om jouw doel te bereiken. KEMBIT kijkt niet alleen vanuit technisch perspectief, maar ook vanuit organisatorisch, beleidsmatig en menselijk perspectief van jouw bedrijf.
We spreken dus jouw taal. Het technische aspect van een oplossing komt daarna. Deze realiseren we samen met jou, met behulp van de meest actuele technologieën en modellen. Wij schalen de oplossing van morgen met de organisatie van vandaag. Zo maken we oplossingen samen duurzaam, efficiënt en effectief. Innovatie is een gegeven, intelligentie is onze aanpak.

Kwaliteitsleverancier

Passende oplossing

Efficiënt en werkbaar

Waarom KEMBIT?

KEMBIT onderscheidt zich van collega IT bedrijven door haar karakter en focus. We zijn een kwaliteitsleverancier met persoonlijke touch, gaan verder waar anderen stoppen, zijn realistisch en doen er alles aan om de best passende oplossing voor elke uitdaging te creëren. Een oplossing die altijd zo efficiënt mogelijk is en bij de mensen past binnen jouw organisatie.

Naamsponsor

Handbalclub Limburg LIONS

KEMBIT is per 1 januari 2020 de nieuwe naamsponsor van Limburg LIONS. Met de naamsponsoring van Limburg LIONS nemen wij het stokje over van voormalig hoofdsponsor OCI Nitrogen, die haar naam sinds 2011 aan de club gekoppeld heeft. Samen met Limburg Lions hopen we het talent in het zuiden nog meer op de kaart te kunnen zetten.

Bekijk onze video

Klantcases

Werken bij KEMBIT

Zit er KEMBIT in jouw bloed?

Maak deel uit van de KEMBIT familie en help organisaties verder door middel van IT!

Bekijk alle vacatures