Over ons

Een mensgerichte IT-partner.

Ontdek meer

Anders dan anderen

Haal optimaal voordeel uit IT met onze mensgerichte aanpak. KEMBIT wil jouw businessvraagstuk begrijpen en vertalen naar een slimme IT-oplossing. Wij geloven dat prestaties en plezier goed samengaan. Oplossingen realiseren we samen met jou, door de meest actuele technologieën en modellen in te zetten. Wij schalen de oplossing van morgen met de organisatie van vandaag: voor duurzaamheid, efficiëntie en effectiviteit.

Klanten proactief helpen

Businessgericht samenwerken

Maatschappelijk waardevol

Waarom KEMBIT?

Bij ons staan mensen centraal. KEMBIT kijkt niet alleen naar techniek, maar heeft vooral aandacht voor jouw business-doelen. Onze specialisten willen doorgronden wat jij wilt bereiken, en daar vanuit IT aan bijdragen. We doen alles om de beste oplossing te creëren voor jouw uitdaging: een efficiënte oplossing, die bij jouw organisatie past.

Bekijk onze video

Klantcases

Wij zijn trots wanneer klanten meerwaarde uit onze oplossingen halen. Bekijk onze klantcases, waarin het resultaat voor zich spreekt.

Vacatures

Werken bij KEMBIT

Ben je mensgericht en wil je klanten proactief helpen? Dan pas jij goed bij KEMBIT! Kijk eens naar de vacatures die we momenteel open hebben staan, of bel met onze HR-manager voor meer informatie.

Bekijk alle vacatures