Servicedesk

Ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Onze Servicedesk is het directe aanspreekpunt voor iedereen binnen jouw organisatie in het geval van een (technische) uitdaging. Je vragen worden beantwoord en je problemen worden opgelost. Onze specialisten staan met raad en daad voor jou klaar, persoonlijk en professioneel.

Self Service Portal

Hoe start ik TeamViewer?

Om een incident op te lossen kan er worden gevraagd om TeamViewer te starten. Hiermee kijkt de medewerker van onze Servicedesk tijdelijk en incidenteel met je mee met uw sessie. Zodra je TeamViewer op je computer hebt geïnstalleerd, verschijnt een dialoogvenster in beeld met een ID-nummer en een wachtwoord. Deze getallenreeksen geef je door aan de medewerker van onze Servicedesk. De sessie wordt automatisch gesloten na de behandeling van het incident, of zodra de applicatie wordt gesloten.

Download Teamviewer

Hoe raadpleeg ik de Servicedesk?

Onze specialisten helpen je graag. Je kunt 24/7 gebruikmaken van de Self Servicedesk Portal. Bij urgente zaken vragen we je om telefonisch contact op te nemen met onze Servicedesk. De gegevens van het dedicated Servicedesk-telefoonnummer en de Self Servicedesk Portal zijn bekend bij je IT-afdeling.

De Servicedesk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van de volgende feestdagen:

– Nieuwjaarsdag
– Tweede Paasdag
– Koningsdag
– Hemelvaartsdag
– Tweede Pinksterdag
– Eerste en Tweede Kerstdag

Hoe start ik N-Able Take Control?

Om een incident op te lossen, kan er gevraagd worden om N-Able Take Control te starten. Hiermee kijkt de medewerker van onze Servicedesk tijdelijk en incidenteel mee met jouw sessie. De sessie wordt automatisch gesloten na de behandeling van het incident of zodra de applicatie wordt gesloten.

Download N-Able Take Control

Kwalitatieve service

Direct geholpen

Snelle oplossing

Contact

Deel jouw uitdaging!

Benieuwd naar ons advies voor jouw bedrijfsvraagstuk? Daag ons uit!

Daag ons uit

Gerelateerde diensten