Onze werkwijze

Bedenken, bouwen, beheren

Lees meer

Onze werkwijze

We werken met drie B’s: bedenken, bouwen en beheren. Dit kan in elke vorm, combinatie of samenstelling worden afgenomen. Deze modulaire manier van werken maakt ons flexibel, want we denken proactief mee van het eerste idee tot het uiteindelijke beheer. Alles wordt afgestemd op de doelen van jouw organisatie en medewerkers.

Bedenken

Of het nu een nieuwe infrastructuur, een applicatie, of professioneel advies over security en privacy is: wij bedenken, samen met jou, nieuwe oplossingen. Dankzij kennis van de markt en theoretische modellen, plus een schat aan ervaring in vergelijkbare trajecten, laten we oplossingen aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We zorgen dat ze uitvoerbaar en onderhoudsvriendelijk zijn.

Bouwen

We bouwen oplossingen: applicaties worden op maat ontwikkeld volgens de principes van Agile en Scrum op basis van getoetste requirements. Ontwikkelde werkplekconcepten worden gebouwd en uitgerold, architecturen worden omgezet in IT-omgevingen en netwerken worden opgebouwd. Alles met dataveiligheid én beheersbaarheid in ons achterhoofd. Onze bouwers werken op basis van oplossingen die door ons zijn bedacht, of concrete bouwopdrachten van klanten. We doen het altijd met elkaar.

Beheren

Onze standaard beheerdiensten op het gebied van applicaties en infrastructuur zijn een trade-off tussen dienstenniveau en kosten. Onze beheerders kunnen tegemoetkomen aan specifieke beheerafspraken, waarbij goed en solide beheer de norm is. Onze dienstverlening kan verder worden uitgebreid met onderdelen als wachtdienst of on-site support.

Vacatures

Werken bij KEMBIT

Ben je mensgericht en wil je klanten proactief helpen? Dan pas jij goed bij KEMBIT! Kijk eens naar de vacatures die we momenteel open hebben staan, of bel met onze HR-manager voor meer informatie.

Bekijk alle vacatures