Onze werkwijze

Bedenken, bouwen, beheren

Lees meer

Onze werkwijze

Onze werkwijze bestaat grofweg uit drie segmenten, ook wel onze drie B’s genoemd: bedenken, bouwen en beheren. Ze kunnen in elke vorm, combinatie of samenstelling worden afgenomen. Deze modulaire manier van werken maakt ons flexibel en stelt ons in staat om van eerste idee tot het uiteindelijke beheer mee te denken. Dat noemen we bij KEMBIT ontzorging op maat.

Bedenken

KEMBIT bedenkt oplossingen voor haar klanten. Dat kan een nieuwe infrastructuur architectuur zijn, maar ook een applicatie of in de vorm van een professioneel advies over security en privacy. Kennis van de markt en de theoretische modellen, plus een schat aan opgedane ervaringen in vergelijkbare trajecten, zorgen ervoor dat de oplossingen die KEMBIT bedenkt, aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant, maar ook dat ze uitvoerbaar en onderhoudsvriendelijk zijn.

Bouwen

KEMBIT bouwt oplossingen voor haar klanten. Maatwerkapplicaties op basis van getoetste requirements, worden volgens principes van Agile/Scrum ontwikkeld. Ontwikkelde werkplekconcepten worden gebouwd en uitgerold; architecturen worden omgezet in IT omgevingen, netwerken worden opgebouwd, en dat alles met dataveiligheid én beheersbaarheid in het achterhoofd. Onze Bouwers werken op basis van door KEMBIT bedachte oplossingen of op basis van concrete bouwopdrachten van onze klanten.

Beheren

KEMBIT beheert oplossingen voor haar klanten. Onze standaard beheerdiensten op het gebied van applicaties en infrastructuur zijn een trade-off tussen een dienstenniveau en kosten. Onze Beheerders kunnen ook tegemoetkomen aan specifieke beheerafspraken, waarbij steeds geldt dat goed en solide beheer de norm is van de dienstverlening. De dienstverlening kan verder uitgebreid worden met zaken als wachtdienst of on-site support.

Werken bij KEMBIT

Zit er KEMBIT in jouw bloed?

Maak deel uit van de KEMBIT familie en help organisaties verder door middel van IT!

Bekijk alle vacatures