MVO

Hoe wij maatschappelijk betekenisvol zijn

Lees meer

MVO

Als mensgerichte IT-partner vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Zoals we met elkaar samenwerken, zo willen we ook met onze klanten werken. We vinden een goede relatie met elkaar belangrijk en denken dat dit de resultaten ten goede komt. We willen ons steentje bijdragen aan een gezonde samenleving. We zijn niet alleen actief in de zorg, maar doen meer. Zo zijn we betrokken bij het ontwikkelen van de 100% Limburg Bike. Een innovatieve manier om de kennis en expertise die in Limburg aanwezig is bij elkaar worden te brengen in één kennisproduct.

Daarnaast dragen wij samen met onze partner LEVANTOgroep op onze locatie in Wijnandsrade bij aan een leerwerkplek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen zich verder te ontwikkelen; Brasserie Kasteel Wijnandsrade.

Ook geloven wij in het verduurzamen van IT en brengen wij dit in de praktijk door het verantwoord afvoeren van hardware voor onszelf en onze klanten. Dit doen wij eveneens in samenwerking met onze partner LEVANTOgroep.

Meer over KEMBIT
Vacatures

Werken bij KEMBIT

Ben je mensgericht en wil je klanten proactief helpen? Dan pas jij goed bij KEMBIT! Kijk eens naar de vacatures die we momenteel open hebben staan, of bel met onze HR-manager voor meer informatie.

Bekijk alle vacatures