Blog

HOZL, Meditta en KEMBIT slaan handen ineen

Lees verder

Een hart onder de riem en een staande ovatie voor de prestaties die op dit moment in de zorg geleverd worden. Iedere dag vernemen we in het nieuws hoe zorgpersoneel zich met man en macht, dag en nacht en met gevaar voor eigen leven inzet om de COVID-19 pandemie onder controle te brengen. Graag staan we als KEMBIT ook even stil bij een aantal niet zichtbare beroepen, die ervoor zorgen dat de mensen in de frontlinie hun werk kunnen blijven doen.
We spreken hier niet alleen over bezorgers, winkelpersoneel, politie, overheid en milieudiensten, maar ook over de ICT’ers, die aan de gang blijven om het thuiswerken mogelijk te (blijven) maken, te zorgen dat het elementaire werk toch door kan blijven gaan en belangrijke systemen draaiend blijven. Ook al deze mensen willen wij graag een hart onder de riem steken.

In het bijzonder onze eigen KEMBITters, die hun beste beentje voor hebben gezet om bij te dragen aan de nieuwe huisartsenpost in het zorghotel in Van der Valk Urmond, waar patiënten die (mogelijke) Coronaklachten hebben in eerste instantie op spreekuur mogen komen, om de verschillende patiëntenstromen gescheiden te houden. Deze huisartsenpost wordt door Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (HOZL) en Meditta geëxploiteerd en door de inzet, het snelle handelen en de zorgvuldigheid van onze collega’s kunnen zij en daarmee wij als bedrijf in deze tijd van machteloosheid bijdragen aan het gevecht tegen het Coronavirus.

We zijn er als bedrijf trots op dat wij binnen onze professie iets kunnen doen om te helpen en zijn meer dan trots op iedereen die hetzelfde doet. Samen staan we sterk.

Bekijk onze remote werken pagina
Lees meer