IT Security

Framework

Lees verder

Hoe goed ben jij beveiligd?

Vaak is er in bedrijven wel iets van informatiebeveiliging geregeld, maar is het afdoende en is er nagedacht over de onderlinge samenhang? Om klanten inzicht en overzicht te geven over informatiebeveiliging biedt KEMBIT een framework aan waarin de samenhang van de verschillende producten te zien is. Op deze manier kan de klant zien waar zijn bedrijf staat op het gebied van informatiebeveiliging en kan KEMBIT de behoeftes van de klant plotten. Door deze behoeftes in kaart te brengen in combinatie met de beschikbare producten, kan professioneel advies op maat gegeven worden met daarin de totaaloplossing die KEMBIT kan bieden.

Waar start je met beveiligen?

KEMBIT helpt jouw organisatie grip te krijgen op en te voldoen aan eisen omtrent informatieveiligheid. Vind samen met KEMBIT de balans tussen optimale informatiebeveiliging en werkbaarheid binnen jouw organisatie, waarin gekozen wordt voor de best passende middelen voor de huidige situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met drie centrale speerpunten:

Data

Datawaarde

Door de waarde van de data vast te stellen en deze te classificeren kan de informatiebeveiliging worden afgestemd op de waarde. Op deze manier kan iedere oplossing op maat en zo efficiënt mogelijk gemaakt worden.

IT Security

User security

Door veilig te authenticeren naar cloud infrastructuur via Risk Based authentication kan gecontroleerde toegang verleend worden aan cloud data.

Werkplek

Werkplek

Cloud gebaseerd werken maakt dat de werkplek veranderd, maar de veiligheid overal zo optimaal mogelijk gegarandeerd wordt.

Contact

Deel jouw uitdaging!

Benieuwd naar ons advies voor jouw bedrijfsvraagstuk? Daag ons uit!

Daag ons uit