IT Security

Veilig en werkbaar

Lees verder

IT beveiliging bij KEMBIT

Wij helpen jouw organisatie grip te krijgen op security, en te voldoen aan eisen rondom informatieveiligheid. Met het KEMBIT Security Framework ondersteunen we jouw organisatie van A tot Z; van beleid tot firewall.

Wij bieden niet alleen organisatorische oplossingen als beleidskaders en procedures, maar ook pragmatische handvaten. Alles om een veilige omgeving te creëren voor jouw klanten en medewerkers. Actuele uitdagingen als malware en phishing worden met technische middelen en tests actief vermeden. Het bewustzijn van medewerkers wordt verhoogd door middel van trainingen. Dit alles uiteraard conform gangbare ISO-, NEN- en AVG-standaarden. Samen vinden we de balans tussen optimale beveiliging en werkbaarheid binnen jouw organisatie, waarin we kiezen voor de best passende middelen voor de huidige situatie.

Blog

Data classificeren doe je zo

Een veel gehoorde term als het over Security gaat, is het fenomeen dataclassificatie: het toekennen van een waarde aan informatie om te kunnen bepalen welk niveau van bescherming er nodig is.

Gegarandeerde kwaliteit

Passend en werkbaar

Normering proof

Contact

Deel jouw uitdaging!

Benieuwd naar ons advies voor jouw bedrijfsvraagstuk? Daag ons uit!

Daag ons uit