Samen werken aan morgen

KEMBIT: bekroond beste leerbedrijf in de IT

lees meer

Groot nieuws: KEMBIT is uitgeroepen tot het beste IT-leerbedrijf van 2024. Deze prijs is uitgereikt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). We zijn trots op de erkenning voor onze inzet voor de vakmensen van morgen.

We zijn trots op deze bekroning, mede omdat die onderstreept waar we bij KEMBIT voor staan: mensgerichte IT-dienstverlening. Dit bewijst dat we niet alleen aandacht hebben en zorg dragen voor onze klanten, maar óók voor de mbo-studenten die ons komen versterken. Veel van hen zijn zelfs bij ons in dienst gekomen. Dát is misschien nog wel het mooiste compliment aan ons als leerbedrijf.

Op zoek naar een stageplaats?

Ben je een digitaal handige student en zoek je een stageplaats of een bedrijf voor een leerwerktraject? KEMBIT staat het hele jaar door open voor mbo-studenten (niveau 2, 3 en 4), in de richtingen Allround Medewerker IT Systems and Devices, Expert IT Systems and Devices, en Software Developer. Volg je een hbo-opleiding in de ICT/informatica? Dan kun je ook bij ons stage lopen.

Over SBB

SBB is een landelijke organisatie die gericht is op een soepele samenwerking tussen het mbo en het bedrijfsleven, ook met het oog op de toekomst van de arbeidsmarkt. Een praktisch speerpunt is het zorgen voor voldoende stages en leerbanen, door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Daarnaast organiseert SBB de Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider, op basis van nominaties door scholen, studenten en bedrijven.

Meer weten?

Neem dan contact op via info@kembit.nl Lees ook het interview met Arne van den Munckhof, die zelf ooit als stagiair bij KEMBIT begon, en inmiddels netwerkbeheerder bij ons is én onze kartrekker voor stagebegeleiding.