Blog

Liquidware en KEMBIT bouwen hun samenwerking verder uit

Lees verder

Amstelveen 8 juli 2021 – KEMBIT en Liquidware hebben na twee succesvolle projecten bij grote zorginstellingen besloten hun samenwerking verder uit te bouwen.

Recentelijk is er een handtekening gezet onder een contract voor een langdurig partnership en een intensievere samenwerking. KEMBIT heeft als IT-organisatie een sterke focus op het bieden van IT-oplossingen ter verbetering van het welzijn van de mens. Zij bieden innovatieve oplossingen met een focus op security, applicaties, data en de werkplek. Liquidware biedt oplossingen die voorzien in alle elementen van werkplekbeheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikerservaring, voor zowel fysieke, virtuele als Cloud-werkplekken. Samen bieden ze organisaties een werkplek die verder gaat dan de standaardoplossing, met meer mogelijkheden en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Zo creëren ze voor de klant de best passende werkplek van morgen.

KEMBIT is blij dat ze een antwoord heeft op een veelvoorkomend issue bij Cloud-based werkplekoplossingen bij haar klanten. Walter Robijns, Senior Infrastructure Architect bij KEMBIT: “Wij verzorgen voor onze klanten veel Cloud-based werkplekken, waar flexwerken of het gebruiken van één werkplek door meerdere personen vaak een vereiste is. De oplossingen van Liquidware bieden deze mogelijkheden en vormen een perfecte aanvulling op de standaard werkplekinrichting die wij voor Cloud-based werkplekken gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat wijzelf werkplekken eenvoudiger kunnen beheren, maar dat de kosten voor de klant onder controle blijven omdat we geen extra maatwerk nodig hebben voor deze invulling.” De KEMBIT Cloud werkplek is op geen enkele manier gekoppeld aan klassieke servers waardoor een internetverbinding voldoende is om te kunnen werken. Dankzij de oplossingen van Liquidware kan deze werkplek ook worden gebruikt door meerdere collega’s op vaste locaties en kunnen ook lokale applicaties worden ontsloten.

Ook voor Liquidware biedt deze langdurige samenwerking waardevolle mogelijkheden. “Wij zien KEMBIT als een van onze strategische partners met focus op de zorgsector; waar innovatie en serviceverlening hoog in het vaandel staan. Onze klanten hebben behoefte aan een werkplek die toekomstbestendig is en waar gebruikers op de eerste plaats staan. De expertise en kennis van KEMBIT gecombineerd met onze oplossingen heeft reeds gezorgd voor een snelle transitie naar de Modern Workspace van Microsoft. ” Aldus Morteza Esteki, VP Europa bij Liquidware. “Onze Adaptive Workspace Management oplossingen zijn een krachtig out-of-the box alternatief voor een arbeidsintensieve maatwerkoplossing, die beheerstechnisch veel onderhoud behoeft. Wij zijn met KEMBIT verbonden door kennis van de zorgsector, waarbij onze oplossing voor werkplek beheer als bouwblok wordt gebruikt om hun klanten te helpen om hun werkplekken toekomstbestendig te maken.”

Walter Robijns: “Wij ervaren Liquidware als een echte partner. Bij onze eerste gezamenlijke projecten kregen wij alle hulp waar nodig en werden we ondersteund bij de migratie en adoptie van het softwarepakket. Liquidware denkt met ons mee en zet zich in voor het uitoefenen van positieve invloed op de klanttevredenheid, ook voor de klanten van hun partners. Liquidware versterkt de toegevoegde waarde van KEMBIT voor haar klanten.”

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Liquidware binnen de zorg? Download de whitepaper: “Unlocking Digital Transformation with Adaptive Workspace Management

Over Liquidware
Liquidware is leider op het gebied van Adaptive Workspace Management-oplossingen voor Windows-desktopsystemen. De oplossingen voorzien in alle elementen van werkplekbeheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikservaring — fysiek, virtueel of in de cloud. Bedrijven overal ter wereld zetten de oplossingen van Liquidware in om te profiteren van drastische tijdsbesparingen bij het beheer van desktopsystemen en de beveiliging, flexibiliteit en schaalbaarheid te verbeteren. Ondersteunde platforms zijn fysieke Microsoft-omgevingen, AVD (Azure Virtual Desktop), Remote Desktop Service (RDS), Citrix Desktops, VMware Horizon View, Amazon WorkSpaces (AWS) en Nutanix Xi Frame. Liquidware is een Amerikaanse softwarefabrikant met het Europese hoofdkantoor in Amstelveen. De oplossingen van Liquidware zijn verkrijgbaar via zijn wereldwijde partnernetwerk. Ga voor meer informatie naar http://www.liquidware.com of volg Liquidware op Twitter via @Liquidware.

Over KEMBIT
KEMBIT is een allround IT-organisatie met een sterke focus op het inzetten van innovatie met IT-oplossingen ter verbetering van het welzijn van de mens. Met behulp van bewezen oplossingen op het gebied van applicaties, data, security en werkplek helpt KEMBIT ondernemingen met het bedenken, bouwen en beheren van slimme oplossingen, diensten en processen om groei en innovatie te realiseren. KEMBIT is in 1996 opgericht en opereert vanuit drie locaties: Kasteel Wijnandsrade, de Brightlands Chemelot Campus in Geleen en de High Tech Campus in Eindhoven. Er werken ruim 130 professionals voor KEMBIT voor nationale en internationale klanten. Voor meer informatie over KEMBIT, ga naar www.kembit.nl.