Blog

KEMBIT Services ontvangt opnieuw NEN7510 certificaat van DEKRA

Lees verder

KEMBIT Services heeft op 29 mei jl. opnieuw het certificaat voor NEN7510 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. NEN7510 is een certificering die specifiek betrekking heeft op informatieveiligheid in de zorgsector.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

KEMBIT Services beschikt sinds 2015 over een NEN7510-certificering en de verlenging is tevens een vernieuwing van het certificaat naar de laatste versie. Met de NEN 7510 certificering onderstreept KEMBIT Services dat zij informatieveiligheid binnen zorgorganisaties van groot belang acht en dat zij zich actief inzet om dit naar een hoger niveau te tillen. De NEN7510 certificering neemt alle aspecten omtrent informatieveiligheid (ISMS) onder de loep en beziet of er voldoende maatregelen genomen zijn om de informatieveiligheid te borgen. Het certificaat betekent voor KEMBIT Services dat zij haar zorgklanten de zekerheid kan bieden dat informatieveiligheid in goede handen.

Naast de NEN7510-certificering beschikt KEMBIT Services tevens over de certificaten ISO20000, ISO27001 en ISO9001.

Benieuwd naar wat KEMBIT voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij bezien graag samen met u hoe we uw organisatie nog beter kunnen laten presteren!

Vraag naar de mogelijkheden
Contact