Blog

KEMBIT helpt klanten met moderniseren core enterprise systemen door partnership met Thinkwise

Lees verder

PERSBERICHT

Apeldoorn, 7 juli 2020 – IT- leverancier KEMBIT is een partnership gestart met low-code softwareleverancier Thinkwise. Hiermee brengt het bedrijf zijn dienstverlening voor applicatieontwikkeling naar een hoger niveau, waardoor het klanten beter kan helpen met het moderniseren van hun core enterprise systemen.

Al 25 jaar helpt het Limburgse KEMBIT organisaties met het professionaliseren van hun IT-infrastructuur en informatievoorziening. Met ruim 125 medewerkers en vier kantoren heeft het bedrijf veel expertise in huis rond applicatieontwikkeling, data-analyse, werkplekdienstverlening en IT-security. Door het nieuwe partnership met Thinkwise voegt het daar enterprise low-code softwareontwikkeling aan toe. Hiermee is KEMBIT in staat om sneller en met minder complexiteit software voor klanten te realiseren, waarmee zij hun belangrijkste bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen en moderniseren.

“We zien dat veel organisaties nog legacy-software gebruiken,” zegt Roger Smeets, Business Unit Manager Consultancy en Applications bij KEMBIT. “Applicaties zijn vaak inflexibel en verouderd, maar toch vinden zij het lastig om er afscheid van te nemen. Met Thinkwise kunnen we deze bestaande core-systemen moderniseren, flexibel maken en digitaal transformeren. Bovendien realiseren we applicaties die technologisch niet verouderen, en dat op een snelle en betaalbare manier.”

Strategische keuze
Voor KEMBIT is het partnership met Thinkwise een belangrijke aanvulling op de bestaande dienstverlening. Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan op maat gemaakte softwareoplossingen waarmee ze hun dienstverlening kunnen verbeteren en de concurrentie kunnen voorblijven.

“Wij zijn trots op de strategische keuze van KEMBIT voor Thinkwise,” zegt Rogier van Konijnenburg, sr. Partner Manager van Thinkwise. “Met ons platform kunnen zij hun klanten veel sneller helpen bij het ontwikkelen van van core business-software, en bovendien helpen bij het moderniseren van hun legacy. Thinkwise is daar uitermate geschikt voor.”

Thinkwise is sinds de oprichting in 2002 uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise softwaremarkt. Het levert een eigen low-code software-ontwikkelplatform aan bedrijven, IT-dienstverleners en ISV’s, waarmee zij eenvoudig en snel business-software kunnen realiseren. Thinkwise is een van 14 leveranciers die Forrester evalueerde in het recent verschenen “ The Forrester Wave™: Low-Code Development Platforms For Professional Developers, Q2 2021”. Het platform staat bekend om de unieke geschiktheid voor bedrijfskritische systemen en de beschikbare tools voor het moderniseren van legacy, waaronder applicaties die zijn ontwikkeld met onder andere RPG en Cobel.

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 42 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Vraag naar de mogelijkheden
Contact