Blog

Crisiscommunicatie opzetten via Microsoft Teams

Lees verder

In tijden van crisis is communicatie essentieel. Onafhankelijk van locatie of sector, iedere organisatie krijgt hiermee te maken en komt voor dezelfde uitdaging te staan: hoe verspreid je urgente informatie zo efficiënt mogelijk en zorg je ervoor dat medewerkers een platform krijgen om met elkaar in contact te blijven?

Microsoft Teams kan in zo’n geval helpen de connectiviteit tussen medewerkers onderling en met de organisatie sterk te houden, zelfs wanneer er volledig op afstand gewerkt wordt. Niet alleen heeft Microsoft de Teams-applicatie gratis beschikbaar gesteld, maar ook heeft Microsoft een gratis “crisis communicatie app” vrijgegeven, op basis van Power Apps, die organisaties kosteloos kunnen downloaden en personaliseren.

De app biedt gebruikers een portal waarin ze kunnen worden voorzien van aanbevelingen van lokale autoriteiten, wereldnieuws over de actuele situatie en uiteraard organisatiespecifieke content. Ook kan de actuele werkstatus van Medewerkers (“werk op kantoor” of “werk vanuit thuis”) hierin gedeeld worden. Dit zijn slechts een paar van de mogelijkheden.

Bekijk de Crisis App van Microsoft
Lees meer