Networking

Samenwerken en verbinden

Lees meer

Een stabiel netwerk is onze expertise

Networking is noodzakelijk voor een gezonde, goed functionerende organisatie. Daarom tillen wij jouw netwerkomgeving naar een hoger volwassenheidsniveau, om jouw organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Daarbij wordt niet alleen de netwerkontvangst voor volledige dekking (wireless en bekabeld) zo effectief mogelijk ingericht. Het scheiden van toegang op systemen zorgt voor een veilig ingerichte en optimaal bruikbare netwerkomgeving, voor een stabiel netwerk op iedere locatie.

Beheer in eigen hand

Het netwerk en de toegang zijn eenvoudig zelf te beheren in een monitoringdashboard of -rapport. Bekijk de status van de systemen en apparaten, en kijk welke versie erop draait. Bespaar zowel tijd als geld door in het Self Service Portal kleine wijzigingen door te voeren. Al onze netwerkoplossingen worden ingericht volgens de geldende CISCO Validated Designs en onze eigen best practices.

Door rekening te houden met jouw wensen en eisen, brengen we jouw organisatie naar een betere, efficiënte en veiligere toekomst.

Toekomstbestendig

Passend en werkbaar

Veiligheid en overzicht

Contact

Deel jouw uitdaging!

Benieuwd naar ons advies voor jouw bedrijfsvraagstuk? Daag ons uit!

Daag ons uit