Networking

Samenwerken en verbinden

Lees meer

Een stabiel netwerk is onze expertise

Networking zien wij niet alleen als een noodzaak voor een goed functionerende werkomgeving. In tegenstelling tot onze concurrenten zien wij dit als een expertise op zich. Jouw netwerkomgeving wordt naar een hoger volwassenheidsniveau getild én geoptimaliseerd waar mogelijk om jouw business zo goed en stabiel mogelijk te kunnen ondersteunen.

Daarbij wordt niet alleen de netwerkontvangst voor een volledige dekking (wireless en bekabeld) zo effectief mogelijk ingericht, maar ook separatie van toegang op systemen zorgt voor een veilig ingerichte en optimaal bruikbare netwerkomgeving. Overal een stabiel netwerk.

Beheer in eigen hand

Het netwerk en de toegang zijn eenvoudig zelf te beheren in een monitoringdashboard of -rapport. Bekijk de status van de systemen en apparaten, en kijk welke versie erop draait. Bespaar zowel tijd als geld door in het Self Service Portal zelf kleine wijzigingen door te voeren. Al onze netwerkoplossingen worden ingericht volgens de geldende CISCO Validated Designs en onze eigen best practices.

Rekening houdend met jouw wensen en eisen helpt KEMBIT jouw organisatie naar een beter, efficiënter en veiliger morgen. Vandaag.

Toekomstbestendig

Passend en werkbaar

Veilig en zeker

Contact

Deel jouw uitdaging!

Benieuwd naar ons advies voor jouw bedrijfsvraagstuk? Daag ons uit!

Daag ons uit