Blog

Event Eindhoven Security Hub: laagdrempelig naar hoger veiligheidsniveau

Lees verder

De TU Eindhoven organiseert op maandag 30 januari een event over de Eindhoven Security Hub (ESH), met KEMBIT als één van de partners. Dit non-profit initiatief stelt kleine organisaties, zoals zorginstellingen, in staat betaalbare security-monitoring aan hun IT-omgeving toe te voegen.

 

De ESH beschermt jouw organisatie tegen cyber-aanvallen, met een team van experts dat jouw IT-omgeving voortdurend in de gaten houdt. Zij slaan alarm in verdachte situaties. Het is daarom een onmisbare beveiligingslaag om de cyber-weerbaarheid te verhogen.

 

De beste cyber-security voor iedereen

Security-monitoring is enorm belangrijk. Het stelt jouw organisatie in staat verdachte situaties vroeg te ontdekken en in de kiem te smoren. Dat is van maatschappelijk belang, want zorginstellingen moeten veilig zijn en zorg moet altijd doorgaan. De beste cyber-weerbaarheid in alle sectoren is daarom belangrijk voor ons allemaal.

 

De ESH is heel toegankelijk en grote aanpassingen in de organisatie zijn niet nodig. Er wordt een sensor in het netwerk geplaatst die jouw omgeving monitort. Experts analyseren vervolgens de data. Zo wordt laagdrempelig een hoger veiligheidsniveau in de organisatie bereikt.

 

Interesse? Meld je aan voor het event

Heb jij interesse in security-monitoring voor jouw organisatie? Op het event vertellen de initiatiefnemers van de ESH meer over de dienst. KEMBIT gaat met geïnteresseerden in gesprek om specifieke use cases voor jouw organisatie te bespreken.

 

Datum:                30 januari 2023
Tijd:                      12:00 – 17:30
Locatie:                Eindhoven University of Technology, Gebouw De Zwarte Doos, Filmzaal

Meld je aan voor dit event!
Meld je nu aan